Conneix la revolució tecnològica i social que transformarà Catalunya en un Smart Country de referència internacional.
 
Tour 01
Tour 02
Tour 03
Map
Per a més informació, registra el teu correu:
Tour 01 14 Novembre 2016 right right left
Pier 01
Barcelona
imagePath
L’any 2013, un grup d’emprenedors destacats amb base a BCN, liderats per Miguel Vicente (Antai, Wallapop, Letsbonus), Lucas Carné (Privalia), Iñaki Ecenarro (Trovit), Mauricio Prieto (Edreams), Dídac Lee (Inspirit, FC Barcelona) o Carlos Blanco (Akamon) entre d’altres, van decidir impulsar Barcelona Tech City. Un projecte privat sense ànim de lucre amb l’objec u de potenciar la ciutat de Barcelona com el hub digital de referència al sud d’Europa i donar suport a emprenedors i start- ups locals i internacionals de l’ecosistema de BCN.
Ara mateix aquest grup impulsor ja ha superat els 330 membres i l’associació representa més de 350 empreses del sector a la ciutat, entre els quals estan empreses com Edreams, Antai (Wallapop ...), Privalia, Social Point, Scytl, WorldSensing, King, Airbnb, Uber per citar alguns i amb partners com la Mobile World Capital Founda on, Caixabank, ESADE, Gas Natural, Telefonica Open Future, BeRepublic, McCann Erikson, LetGo o Airbnb. et
transport
T-Mobilitat
A bord del bus VIP
imagePath
Pel seu abast (tota Catalunya), la seva escalabilitat (qualsevol sector d’ac vitat), complexitat, cost i impacte, la T-Mobilitat és probablement el projecte més smart, transversal i potent que actualment s’està duent a terme a Catalunya.
Construït sobre tecnologia contactless i inspirat en les experiències de targetes ciutadanes de Hong Kong, Singapur i Londres, el projecte es desplegarà en la xarxa de transport públic de Catalunya en dues fases: una primera T1 per a la Regió Metropolitana de Barcelona i una segona T2 per a la resta de Catalunya.
El sistema està dissenyat per a que la T-Mobilitat sigui una targeta amb escalabilitat funcional que perme el pagament d’altres sistemes com autopistes, bicing, aparcaments, etc.et
Library Living Lab
Sant Cugat del Vallès
imagePath
Darrera el projecte hi ha un consorci coordinat pel Centre de Visió per Computador, la UAB i l’Ajuntament de Sant Cugat. També integra l’Associació de Veïns de Volpelleres i la Diputació de Barcelona, i és obert a la par cipació de pe tes i grans empreses.
El Library Living Lab consta d’un espai físic de cent metres quadrats a la biblioteca Miquel Batllori des d’on s’explora com la tecnologia pot transformar les experiències dels usuaris amb la cultura a través d’un seguit de línies de treball que s’alineen amb reptes socials actuals i propis de la biblioteca.
Aquests desafiaments són revisats periòdicament per grups de treball a través d’activitats, tallers oberts, demostracions públiques de prototips, experiments científics oberts a la participació ciutadana, debats i projectes d’innovació amb institucions públiques com ara centres de recerca, universitats i fundacions.et
Smart Boutique
La Roca Village
imagePath
Prototip de botiga del futur desenvolupat de manera coordinada per un grup d’importants empreses tecnològiques amb seu a Catalunya (Admira, Panasonic, Samsung, Philips, Nec, LG, Intel i Microsoft ) amb el suport de Roca Village.
A l’interior de la smart boutique es podran conèixer funcionalitats incipients en el món del retail com el light ID, l’object analytics, el vídeo mapping, el provador virtual o l’assistent virtual robotitzat.
La Roca Village forma part de la col·lecció d’onze destins de compres que Value Retail té a Europa i Xina. L’experiència de compra del client és la gran prioritat i missió de Value Retail i de La Roca Village; oferir al visitant una estada memorable i un tracte exquisit similar al d’un hotel de cinc estrelles. Gràcies a aquest enfoc, La Roca Village és avui dia el principal destí turístic de Catalunya, fora de la ciutat de Barcelona.et
Abertis
Granollers
imagePath
Centre d’operacions tecnològicament avançat que assegura la mobilitat i la seguretat dels usuaris de les autopistes de l’Estat espanyol les 24 hores del dia els 365 dies de l’any.
Des del Centre es monitoritza la situació del tràfic i el control de la seguretat mitjançant un circuit tancat de televisió (360 càmeres), detectors de presència (347 unitats), estacions meteorològiques i sistemes de radiodifusió així com sistemes per a la gestió dels equips ITS de Seguretat (500 panells de missatgeria variable), 1500 punts SOS, a més d’instal·lacions diverses a peatges i túnels, entre d’altres.
Els sistemes d’informació estan connectats i es coordinen amb les administracions de tràfic competents.et
right right left
Press kit
2016-11-01
La tecnología toma la ciudad
2016-11-08
Smart Boutique, Admira
2016-11-22
[El Periódico] Catalunya se posiciona como 'smart country'
2016-11-14
Catalunya Smart Country Tour (Notícia tipus agenda)
2016-11-14
Primera edició del Catalunya Smart Country tour, una iniciativa que vol complementar la tasca divulgativa de Fira de Barcelona amb visites reals a projectes i solucions smart que ens trobem a diferents indrets del territori.

http://www.viaempresa.cat/ca/events/005/catalunya-smart-country-tour-4695.php
La Roca Village estrena la primera 'Smart Boutique'
2016-11-14
El centro comercial La Roca Village, ubicado en La Roca del Vallès (Barcelona), ha estrenado este lunes la primera 'Smart Boutique', que ha exhibido las tendencias y las novedades tecnológicas que mejoran la experiencia de compra del consumidor.

http://www.lavanguardia.com/vida/20161114/411860653581/la-roca-village-estrena-la-primera-smart-boutique.html
Fulls dels enginyers (Diari dels Enginyers Industrials de Catalunya)
2016-11-14
El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, acompanyat de l’alcalde de La Roca del Vallès, Albert Gil, han participat en el primer Catalunya Smart Country Tour tot presentant el projecte a la Roca del Vallès, on han aprofitat la quarta parada del tour per conèixer la primera botiga del futur d’Europa, l’Smart Boutique.

http://fullsdelsenginyers.cat/article/diverses-personalitats-del-mon-empresarial-tecnologic-participen-en-primer-smart-country
[Al Dia / Europa Press] La Roca Village estrena la primera 'Smart Boutique'
2016-11-14
El centre comercial La Roca Village, ubicat a la Roca del Vallès (Barcelona), ha estrenat aquest dilluns la primera 'Smart Boutique', que ha exhibit les tendències i les novetats tecnològiques que milloren l'experiència de compra del consumidor.
Es tracta d'un projecte pioner que estarà en funcionament fins aquest dijous desenvolupat per un grup d'empreses tecnològiques --Admira, Idneo, Intel, Microsoft i Panasonic-- i la presentació del qual ha comptat amb la presència, entre d'altres, del conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget, segons ha informat el centre comercial en un comunicat.

http://www.aldia.cat/espanya/noticia-roca-village-estrena-primera-smart-boutique-20161114182151.html
[El 9 nou] La Roca Village mostra les últimes aplicacions tecnològiques del comerç
2016-11-14
Un dels locals de La Roca Village s’ha transformat per uns dies en un espai dominat per les novetats tecnològiques que es preveu que incorporaran les botigues del futur. Amb un aparador que captarà l’interès dels visitants, el comprador estarà acompanyat per ur robot que oferirà atenció personalitzada. A través de la xarxa wi-fi de l’establiment, el client podrà rebre realitat augmentada sobre els productes en temps real.

http://el9nou.cat/valles-oriental/actualitat/la-roca-village-mostra-les-ultimes-aplicacions-tecnologiques-al-comerc/
[Finanzas.com] La Roca Village abre un laboratorio de innovación que muestra tienda futuro
2016-11-14
La Roca Village, el outlet de venta de productos de marcas de lujo de colecciones anteriores, ha abierto hoy su laboratorio de innovación "Smart Boutique", un espacio que pretende mostrar al visitante cómo serán las tiendas del futuro, de las que muestra su prototipo.
En el recinto, que estará en funcionamiento desde hoy hasta el jueves 17 de noviembre, se exhiben una serie de tendencias y novedades tecnológicas que buscan mejorar la experiencia del consumidor, según ha informado en un comunicado La Roca Village.

http://www.finanzas.com/noticias/economia/20161114/roca-village-abre-laboratorio-3518974.html
About us:
El primer Catalunya Smart Country Tour ha estat organitzat per les companyies Catalanes,
Permanent Campaign, empresa especialitzada en comunicació digital i estratègia de negoci i
Admira , companyia lider en digital signage i noves tecnologies.

Contact:
info@permanentcampaign.net